开启辅助访问 切换到窄版

HD一条街论坛

[影视资讯] 歐陽震華不獲無綫續約

有報道指歐陽震華(Bobby)不獲無綫藝員部續約,陳豪今日喺將軍澳出席活動被問到此事時,佢話最初未睇過報道,當佢了解後就話:「Bobby係我哋以前講嘅大哥,佢真係一個忠臣,同TVB合作咗好耐,我都係睇佢長大,如果佢真係不獲續約,我會覺得係可惜,我好欣賞Bobby,係一個好有份量嘅演員,如果冇咗會覺得可惜。」$ P) y3 p6 X. j! l' Z8 g3 z1 B
  x' d+ z/ w; c+ p9 m
問陳豪會否覺得有啲奇怪?佢話:「我唔知呢個消息真確性有幾多,但係我聽到會覺得意外,佢有份量,演出又得到肯定,除非佢自己話唔續約,如果唔係見唔到有其他原因話唔同佢續約,0依家啱啱有消息傳出,我諗不如等公司同佢接觸,斟着返合約上嘅嘢,至於係咪一時之失,我都唔係好敢講,但係流失咗佢會好可惜。」
. C1 b) F; Y- i( l8 W* r( H! l: n2 J& I
咁陳豪本身合約又點呢?佢笑說:「我啱啱續咗約,商業秘密咁耐,要過一段時間先。」
最近访问 头像模式 列表模式
HD一条街,身边的一条街。
进来看欧阳胖胖的,却通篇的陈豪。。。
蛤蛤,越來越多有實力的藝人離巢,tvb離擺爛不遠了~~
wwhenin 发表于 2015-10-26 18:23
- k* x+ f+ Z5 T+ h3 }蛤蛤,越來越多有實力的藝人離巢,tvb離擺爛不遠了~~
: `" \0 p* }. I" X
是啊,很多TVB演员都离开或者到大陆发展了
男人魅 发表于 2015-10-26 18:47! L, h. s( U/ U( M
是啊,很多TVB演员都离开或者到大陆发展了
$ y, N( m# o/ D1 {( I& L
來內地發展對他們藝人而言,不管知名度還是待遇上面都是有很大的提升,有機遇的話,來內地肯定更好
wwhenin 发表于 2015-10-26 19:365 P! Z2 m" i# _# d( D/ V
來內地發展對他們藝人而言,不管知名度還是待遇上面都是有很大的提升,有機遇的話,來內地肯定更好

, B# \0 f6 L" Q6 R( U' G一句讲完,就是内地收入丰厚
大陆钱多,打破头挣着来,却不想知名度和出镜率越来越低
欧阳震华是演带刀女捕快里的欧阳春吗。
很多TVB演员都离开, 都去HKTV了
shingginn 发表于 2015-10-27 08:320 p! g1 {0 s+ {
很多TVB演员都离开, 都去HKTV了

+ h8 }) n7 ]+ s3 U1 h* i: A是啊,好多也到内地演戏了