开启辅助访问 切换到窄版

HD一条街论坛

[影视资讯] 汤盈盈细女满月 100%似钱嘉乐

9月23日凌晨,汤盈盈细女Kassidy出世,前日就是Kassidy满月,盈盈昨晚在微博分享相片,同大家分享喜悦,相片分成三格,其中一格就是有个蛋糕,另一格是姐姐亲吻妹妹的相,最后当然是Kassidy全身相啦。相中Kassidy笑得好开心,手仔脚仔好修长,最重要是同爸爸钱嘉乐一样样,是100%似,钱嘉乐一定好开心啦。
6 y6 r* U  r" R- \* i5 Q
# U" w! t6 D$ h) M

; l3 J! t0 \( |  L6 s- n6 v- X9 V                               
登录/注册后可看大图
最近访问 头像模式 列表模式
HD一条街,身边的一条街。
汤盈盈今日接受传媒访问说:“其实我唔觉似,但之前畀相奶奶睇,佢话Kassidy同细个嘅嘉乐一模一样,加上好多人留言又话好似,可能佢笑起上嚟眼瞇瞇啦。”
' e8 X5 h! j5 {# C; \6 {1 t
0 m+ \5 a3 ~% N: }8 ^每日都有三个“大小嘉乐”相伴,最开心当然是盈盈啦,她笑唔停说:“系呀,有时揾人嚟帮我按摩同扎肚,唔见小朋友几个钟我都好唔舍得,坐完月都唔舍得出街。”现在盈盈忙凑B喂人奶,好少出街,前日细女满月,都是一班朋友上她家玩,盈盈:“系呀,阿佘(佘诗曼)、Toby(梁靖琪)、Janet(周家蔚)成班上晒嚟我屋企切蛋糕。”
幸福的一家人
家庭照最温馨,幸福的一家。
很幸福的一家,宝宝确实像爸爸的說。
確實很像啊,一直覺得湯盈盈的聲音很好聽~~
那两个小宝宝好可爱,好幸福啊。